شماره خبر : 48832
منتشر شده در مورخ : شنبه 21 تیر 1404
ساعت : 15:41
کارشناسان پاکستانی: پاسخ ایران به تجاوز رژیم صهیونیستی حیرت‌انگیز بود

کارشناسان پاکستانی: پاسخ ایران به تجاوز رژیم صهیونیستی حیرت‌انگیز بود

 

کارشناسان و سخنرانان سمینار بررسی پیامدهای جنگ جمهوری اسلامی ایران و رژیم صهیونیستی با اذعان به نقش مخرب تل‌آویو در برچیدن روند دیپلماسی صلح‌آمیز در منطقه، تاکید کردند که واکنش تهران در برابر همدستی آمریکا و رژیم صهیونیستی حیرت انگیز بود و باعث ناکامی تل‌آویو در کسب اهداف راهبردی خود در این تجاوزگری شد.

به گزارش روز شنبه خبرنگار ایرنا، سمینار بررسی جنگ ایران و رژیم صهیونیستی و رویارویی نظامی در بحبوحه تلاش‌های دیپلماتیک؛ به میزبانی موسسه مطالعات منطقه‌ای (IRS) در شهر اسلام‌آباد برگزار شد.

علی سرور نقوی سفیر اسبق پاکستان در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، خالد نعیم لودی قائم مقام پیشین وزارت دفاع پاکستان، سلیم جوهر رئیس موسسه مطالعات منطقه‌ای و فراز نقوی مدیر برنامه‌های ایران این موسسه در سمینار مورد اشاره حضور یافتند.

از ایران نیز دکتر سمیه مروتی عضو گروه مطالعات افپاک در پژوهشکده مطالعات استراتژیک خاورمیانه و دکتر ویدا یاقوتی عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی به صورت مجازی شرکت کردند.

سخنرانان طیف وسیعی از عوامل دخیل در اقدام تروریستی رژیم صهیونیستی در حمله به ایران، همدستی آمریکا با این رژیم در گسترش درگیری، بررسی مواضع کشورهای منطقه و همسایه در قبال تجاوزگری تل‌آویو و پیامدهای جنگ ۱۲ روزه بر وضعیت ژئوپلیتیک منطقه را مورد بحث و بررسی قرار دادند.

کارشناسان پاکستانی: پاسخ ایران به تجاوز رژیم صهیونیستی حیرت‌انگیر بود

آنان با اذعان به نقش مخرب رژیم صهیونیستی در دامن زدن به رویارویی در منطقه و تلاش در مسیر نابودی روند دیپلماسی در قالب مذاکرات غیرمستقیم هسته‌ای بین تهران و واشنگتن، تاکید کردند که تحرکات رژیم صهیونیستی، در منطقه شبه قاره نیز یک نگرانی جدی و بیانگر اهداف بعدی این رژیم برای گسترش درگیری های احتمالی است.

سلیم جوهر اظهار داشت: توافق هسته‌ای ایران در سال ۲۰۱۵ حاصل مذاکرات فشرده و یک دیپلماسی فوق العاده بود، اما ترامپ در سال ۲۰۱۸ و برای تامین منافع رژیم صهیونیستی به صورت یکجانبه از این توافق خارج شد و البته نباید نقش لابی صهیونیسم را نادیده بگیریم.

وی افزود: ترامپ نیازمند حمایت لابی صهیونیست‌هاست و به همین دلیل است که به جنگ رژیم صهیونیستی ورود و سپس به ایران حمله کرد. متجاوزان به دنبال تضعیف داخلی ایران و همزمان فروپاشی نفوذ آن در منطقه بودند هرچند تل‌آویو نتوانست به اهداف راهبردی خود دست پیدا کند.

رئیس موسسه مطالعات منطقه‌ای تاکید کرد: آسیب پذیری رژیم صهیونیستی در برابر حملات ایران مشهود بود و بنیامین نتانیاهو نخست وزیر این رژیم به دنبال بقای سیاسی خود و راه فرار از چالش های داخلی می گردد.

ژنرال خالد نعیم گفت: جنگ های اخیر در خاورمیانه یک هدف خاص را دنبال می کند که همانا ضربه زدن به ملت‌های مسلمان جهان است. تجاوزگری رژیم صهیونیستی و آمریکا یک هدف بلندمدت دارد و آنان درصدد دستیابی به اهداف آتی خود هستند.

کارشناسان پاکستانی: پاسخ ایران به تجاوز رژیم صهیونیستی حیرت‌انگیر بود

وی افزود: دلایل تجاوزات رژیم صهیونیستی چیزی جز ادعاهای دروغ و اطلاعات اشتباه علیه ایران نبود. باید بگوییم که پاسخ جمهوری اسلامی ایران به این رژیم حیرت انگیز بود و اینکه جهان نظاره‌گر عمق بازدارندگی و تاکتیکی تهران بود.

قائم مقام پیشین وزارت دفاع پاکستان با بیان اینکه قدرت موشکی ایران پاسخ موثری به تجاوزگری رژیم صهیونیستی داد، افزود: ایران مزه واقعی حمله را به این رژیم چشاند و آمریکا با مشاهده آسیب پذیری تل‌آویو وارد جنگ شد.

علی سرور نقوی گفت: ما طی ۲ ماه گذشته شاهد ۲ تجاوز بی پروا در جنوب آسیا و خاورمیانه بودیم. هیچ شکی نیست که رژیم صهیونیستی همواره درصدد تخریب توانمندی‌های هسته‌ای ایران بوده و در گذشته نیز مرتکب جنایات زیادی از جمله ترور دانشمندان ایرانی و حملات سایبری شده است.‌

سفیر اسبق پاکستان در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی افزود: ایران محکم ایستاد و همانند ناکامی مخالفان نظام جمهوری اسلامی در دوران جنگ هشت ساله تحمیلی، این بار نیز رژیم صهیونیستی و آمریکا در آسیب زدن به نظام ایران ناکام ماندند.

وی اظهار داشت: برخلاف ترامپ و نتانیاهو، توان نظامی ایران باقی ماند و مردم در کنار نظام ایستادند و در دفاع از کشورشان منسجم بودند.

سفیر اسبق پاکستان در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تاکید کرد: رژیم صهیونیستی حق دیکته کردن به ایران را برای نداشتن فناوری هسته‌ای ندارد و تهران از حق مشروع برای پیشبرد برنامه‌های اتمی برخوردار است.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

برچسب ها : پاکستان ایالات متحده آمریکا اسلام آباد رژیم صهیونیستی آژانس بین المللی انرژی اتمی